Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-09-2021 21:01
Czas przygotowywania
04-09-2021 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:11
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 892g (W ~380)
Woda: 579g
Drożdże:0.70g
Sól:: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:11
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 892g (W ~380)
Woda: 579g
Drożdże:0.70g
Sól:: 29g
Składniki
892g
Mąka
579g
Woda
0.70g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
Pizza KSW
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gteklqr2lh/