Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-03-2023 02:00
Czas przygotowywania
31-03-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
86h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas86
Czas w TO:14
Czas w TK:72
Składniki Mąka: 507g (W ~430)
Woda: 304g
Drożdże:0.32g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas86
Czas w TO:14
Czas w TK:72
Składniki Mąka: 507g (W ~430)
Woda: 304g
Drożdże:0.32g
Sól:: 14g
Składniki
507g
Mąka
304g
Woda
0.32g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
aaa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gs9qxflgnf/