Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-03-2023 15:00
Czas przygotowywania
25-03-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 618g (W ~320)
Woda: 402g
Drożdże:0.81g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 618g (W ~320)
Woda: 402g
Drożdże:0.81g
Sól:: 20g
Składniki
618g
Mąka
402g
Woda
0.81g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Pizza Matiego
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gpxukq10xr/