Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 1534g (W ~330)
Woda: 920g
Drożdże:1.03g
Sól:: 46g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 1534g (W ~330)
Woda: 920g
Drożdże:1.03g
Sól:: 46g
Składniki
1534g
Mąka
920g
Woda
1.03g
Drożdże
46g
Sól
Notatki
Że best
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/goym8h56lf/