Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-03-2022 18:00
Czas przygotowywania
24-03-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas25
Czas w TO:10
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 845g (W ~330)
Woda: 524g
Drożdże:1.03g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas25
Czas w TO:10
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 845g (W ~330)
Woda: 524g
Drożdże:1.03g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
845g
Mąka
524g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
1.03g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
test
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/govnrwiycs/