Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1031g (W ~330)
Woda: 618g
Drożdże:0.45g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1031g (W ~330)
Woda: 618g
Drożdże:0.45g
Sól:: 31g
Składniki
1031g
Mąka
618g
Woda
0.45g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gogcfsugze/