Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-04-2023 00:00
Czas przygotowywania
06-04-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
285g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
87h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:66%
Całkowity czas87
Czas w TO:20
Czas w TK:67
Składniki Mąka: 1000g (W ~430)
Woda: 660g
Drożdże:0.40g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:66%
Całkowity czas87
Czas w TO:20
Czas w TK:67
Składniki Mąka: 1000g (W ~430)
Woda: 660g
Drożdże:0.40g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
1000g
Mąka
660g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/goebefhhmd/