Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-11-2021 12:59
Czas przygotowywania
09-11-2021 12:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
20szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:20szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 3130g (W ~330)
Woda: 1972g
Drożdże:1.35g
Sól:: 99g
Parametry ciasta
Ilość porcji:20szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 3130g (W ~330)
Woda: 1972g
Drożdże:1.35g
Sól:: 99g
Składniki
3130g
Mąka
1972g
Woda
1.35g
Drożdże
99g
Sól
Notatki
.
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gnpweiswyi/