Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
131g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:131g
Hydratacja:65%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 154g (W ~340)
Woda: 100g
Drożdże:0.20g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:131g
Hydratacja:65%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 154g (W ~340)
Woda: 100g
Drożdże:0.20g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
154g
Mąka
100g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.20g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gnjo8amsuf/