Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-06-2023 12:02
Czas przygotowywania
15-06-2023 12:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 602g (W ~330)
Woda: 361g
Drożdże:0.63g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 602g (W ~330)
Woda: 361g
Drożdże:0.63g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
602g
Mąka
361g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.63g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gnaaksm2kg/