Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-03-2022 20:01
Czas przygotowywania
26-03-2022 20:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 152g (W ~330)
Woda: 91g
Drożdże:0.12g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 152g (W ~330)
Woda: 91g
Drożdże:0.12g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
152g
Mąka
91g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.12g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gn6tmokjw2/