Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 643g (W ~370)
Woda: 405g
Drożdże:0.60g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 643g (W ~370)
Woda: 405g
Drożdże:0.60g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
643g
Mąka
405g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.60g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gmhadgbxeh/