Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
11-02-2023 21:30
Czas przygotowywania
12-02-2023 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
500g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:500g
Hydratacja:55%
Całkowity czas22
Czas w TO:10
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 624g (W ~320)
Woda: 343g
Drożdże:0.94g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:500g
Hydratacja:55%
Całkowity czas22
Czas w TO:10
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 624g (W ~320)
Woda: 343g
Drożdże:0.94g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
624g
Mąka
343g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.94g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gm6sfcgffx/