Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-01-2023 21:00
Czas przygotowywania
21-01-2023 21:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
450g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:450g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 276g (W ~330)
Woda: 166g
Drożdże:0.12g
Sól:: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:450g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 276g (W ~330)
Woda: 166g
Drożdże:0.12g
Sól:: 8g
Składniki
276g
Mąka
166g
Woda
0.12g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/glsgqxgsrl/