Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-11-2021 16:01
Czas przygotowywania
27-11-2021 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas26
Czas w TO:14
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 602g (W ~340)
Woda: 379g
Drożdże:0.50g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas26
Czas w TO:14
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 602g (W ~340)
Woda: 379g
Drożdże:0.50g
Sól:: 19g
Składniki
602g
Mąka
379g
Woda
0.50g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gloqiigizl/