Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 611g (W ~330)
Woda: 367g
Drożdże:0.28g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 611g (W ~330)
Woda: 367g
Drożdże:0.28g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
611g
Mąka
367g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.28g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/glf8axb5ff/