Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-03-2023 22:06
Czas przygotowywania
17-03-2023 16:06
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 600g (W ~310)
Woda: 372g
Drożdże:0.96g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 600g (W ~310)
Woda: 372g
Drożdże:0.96g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
600g
Mąka
372g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.96g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
18
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gjqqevod3z/