Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
271g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:271g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:4
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 499g (W ~320)
Woda: 299g
Drożdże:1.23g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:271g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:4
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 499g (W ~320)
Woda: 299g
Drożdże:1.23g
Sól:: 15g
Składniki
499g
Mąka
299g
Woda
1.23g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Drugi
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gjdvrq0zx8/