Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-10-2021 19:30
Czas przygotowywania
20-10-2021 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:5
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 428g (W ~330)
Woda: 278g
Drożdże:0.81g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:5
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 428g (W ~330)
Woda: 278g
Drożdże:0.81g
Sól:: 14g
Składniki
428g
Mąka
278g
Woda
0.81g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Panouzo
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gj3lmpvgdx/