Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
60h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:64%
Całkowity czas60
Czas w TO:12
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 933g (W ~400)
Woda: 597g
Drożdże:0.61g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:64%
Całkowity czas60
Czas w TO:12
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 933g (W ~400)
Woda: 597g
Drożdże:0.61g
Sól:: 30g
Składniki
933g
Mąka
597g
Woda
0.61g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
6 plackow – Caputo 64% 60h- 48 w TK
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/givsa90p7y/