Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
50%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:50%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 198g (W ~190)
Woda: 99g
Drożdże:0.77g
Sól:: 1g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:50%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 198g (W ~190)
Woda: 99g
Drożdże:0.77g
Sól:: 1g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
198g
Mąka
99g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
0.77g
Drożdże
1g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ghheotumiz/