Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-04-2022 14:55
Czas przygotowywania
03-04-2022 20:55
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:3
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 152g (W ~220)
Woda: 91g
Drożdże:0.71g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:3
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 152g (W ~220)
Woda: 91g
Drożdże:0.71g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
152g
Mąka
91g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.71g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gh7yx7awny/