Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:61%
Całkowity czas48
Czas w TO:3
Czas w TK:45
Składniki Mąka: 656g (W ~380)
Woda: 400g
Drożdże:1.19g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:61%
Całkowity czas48
Czas w TO:3
Czas w TK:45
Składniki Mąka: 656g (W ~380)
Woda: 400g
Drożdże:1.19g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
656g
Mąka
400g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
1.19g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gfrbfihcyc/