Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
30-12-2021 20:00
Czas przygotowywania
31-12-2021 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 423g (W ~330)
Woda: 245g
Drożdże:0.72g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 423g (W ~330)
Woda: 245g
Drożdże:0.72g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
423g
Mąka
245g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.72g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gfcahf6s5y/