Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
465g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
50%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:465g
Hydratacja:50%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 300g (W ~330)
Woda: 150g
Drożdże:0.18g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:465g
Hydratacja:50%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 300g (W ~330)
Woda: 150g
Drożdże:0.18g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
300g
Mąka
150g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.18g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
Pizza domowa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/getepfc4zx/