Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-09-2022 22:01
Czas przygotowywania
09-09-2022 20:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:64%
Całkowity czas22
Czas w TO:16
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 501g (W ~320)
Woda: 321g
Drożdże:0.38g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:64%
Całkowity czas22
Czas w TO:16
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 501g (W ~320)
Woda: 321g
Drożdże:0.38g
Sól:: 18g
Składniki
501g
Mąka
321g
Woda
0.38g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gehl4xdrqa/