Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-07-2023 00:06
Czas przygotowywania
08-07-2023 12:06
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
30szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:30szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas12
Czas w TO:10
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 5513g (W ~280)
Woda: 3418g
Drożdże:3.51g
Sól:: 68g
Parametry ciasta
Ilość porcji:30szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas12
Czas w TO:10
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 5513g (W ~280)
Woda: 3418g
Drożdże:3.51g
Sól:: 68g
Składniki
5513g
Mąka
3418g
Woda
3.51g
Drożdże
68g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gegfuzubng/