Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-06-2023 20:00
Czas przygotowywania
25-06-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
71h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:64%
Całkowity czas71
Czas w TO:16
Czas w TK:55
Składniki Mąka: 933g (W ~420)
Woda: 597g
Drożdże:0.41g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:64%
Całkowity czas71
Czas w TO:16
Czas w TK:55
Składniki Mąka: 933g (W ~420)
Woda: 597g
Drożdże:0.41g
Sól:: 30g
Składniki
933g
Mąka
597g
Woda
0.41g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
pizzeria test1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gcsdqcun1h/