Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-04-2023 09:30
Czas przygotowywania
01-04-2023 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 629g (W ~210)
Woda: 390g
Drożdże:3.46g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 629g (W ~210)
Woda: 390g
Drożdże:3.46g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
629g
Mąka
390g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
3.46g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gcrnlsmwmv/