Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:66%
Całkowity czas22
Czas w TO:10
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 582g (W ~320)
Woda: 384g
Drożdże:0.70g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:66%
Całkowity czas22
Czas w TO:10
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 582g (W ~320)
Woda: 384g
Drożdże:0.70g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
582g
Mąka
384g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.70g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gb1nz3bcal/