Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-04-2023 19:30
Czas przygotowywania
15-04-2023 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
285g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
72%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:72%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 649g (W ~380)
Woda: 467g
Drożdże:0.32g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:72%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 649g (W ~380)
Woda: 467g
Drożdże:0.32g
Sól:: 23g
Składniki
649g
Mąka
467g
Woda
0.32g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
72 hydro
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/g6vb7pit3k/