Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-02-2023 20:01
Czas przygotowywania
18-02-2023 15:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas43
Czas w TO:20
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 885g (W ~380)
Woda: 575g
Drożdże:0.43g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas43
Czas w TO:20
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 885g (W ~380)
Woda: 575g
Drożdże:0.43g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
885g
Mąka
575g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.43g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
23-tk
20-to
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/g64safxdd8/