Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-01-2022 16:00
Czas przygotowywania
30-01-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 298g (W ~330)
Woda: 187g
Drożdże:0.54g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 298g (W ~330)
Woda: 187g
Drożdże:0.54g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
298g
Mąka
187g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.54g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/g3jdh9dlrc/