Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-12-2021 15:01
Czas przygotowywania
27-12-2021 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 364g (W ~190)
Woda: 218g
Drożdże:1.51g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 364g (W ~190)
Woda: 218g
Drożdże:1.51g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
364g
Mąka
218g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
1.51g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Adam
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/g27mqlslwz/