Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-04-2023 15:00
Czas przygotowywania
18-04-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 182g (W ~210)
Woda: 113g
Drożdże:0.52g
Sól:: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 182g (W ~210)
Woda: 113g
Drożdże:0.52g
Sól:: 6g
Składniki
182g
Mąka
113g
Woda
0.52g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fzwczkq6tj/