Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:13
Czas w TK:9
Składniki Mąka: 687g (W ~320)
Woda: 412g
Drożdże:0.52g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:13
Czas w TK:9
Składniki Mąka: 687g (W ~320)
Woda: 412g
Drożdże:0.52g
Sól:: 21g
Składniki
687g
Mąka
412g
Woda
0.52g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fzpi7yocax/