Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:62%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 862g (W ~310)
Woda: 535g
Drożdże:0.52g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:62%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 862g (W ~310)
Woda: 535g
Drożdże:0.52g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
862g
Mąka
535g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.52g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Pierwsza neapolitana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fydxwucj1n/