Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-11-2022 13:25
Czas przygotowywania
12-11-2022 15:25
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
50h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas50
Czas w TO:26
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 610g (W ~390)
Woda: 366g
Drożdże:0.23g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas50
Czas w TO:26
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 610g (W ~390)
Woda: 366g
Drożdże:0.23g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
610g
Mąka
366g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.23g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Pizza mąka Basia
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fxkgnmogr9/