Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 642g (W ~330)
Woda: 398g
Drożdże:0.70g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 642g (W ~330)
Woda: 398g
Drożdże:0.70g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
642g
Mąka
398g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.70g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Nuvola
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fxjp88zbsp/