Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 636g (W ~330)
Woda: 369g
Drożdże:0.24g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 636g (W ~330)
Woda: 369g
Drożdże:0.24g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
636g
Mąka
369g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.24g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fvksoyrbpv/