Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:18
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 151g (W ~330)
Woda: 94g
Drożdże:0.09g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:18
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 151g (W ~330)
Woda: 94g
Drożdże:0.09g
Sól:: 5g
Składniki
151g
Mąka
94g
Woda
0.09g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
Pizza neapolitańska
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ftywqzfexf/