Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
04-01-2022 18:30
Czas przygotowywania
05-01-2022 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:4
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 312g (W ~320)
Woda: 172g
Drożdże:0.96g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:4
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 312g (W ~320)
Woda: 172g
Drożdże:0.96g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
312g
Mąka
172g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.96g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Pierwsza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fttqv91nj3/