Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 623g (W ~380)
Woda: 405g
Drożdże:0.34g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 623g (W ~380)
Woda: 405g
Drożdże:0.34g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
623g
Mąka
405g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.34g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ft73na5qpo/