Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 308g (W ~330)
Woda: 185g
Drożdże:0.50g
Sól:: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 308g (W ~330)
Woda: 185g
Drożdże:0.50g
Sól:: 7g
Składniki
308g
Mąka
185g
Woda
0.50g
Drożdże
7g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fstyqhdiaq/