Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 491g (W ~320)
Woda: 294g
Drożdże:0.68g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 491g (W ~320)
Woda: 294g
Drożdże:0.68g
Sól:: 15g
Składniki
491g
Mąka
294g
Woda
0.68g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fsbbllmiq4/