Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
800g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:800g
Hydratacja:62%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 479g (W ~230)
Woda: 297g
Drożdże:1.00g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:800g
Hydratacja:62%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 479g (W ~230)
Woda: 297g
Drożdże:1.00g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
479g
Mąka
297g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
1.00g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
to chleb
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fs98iprwcm/