Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-12-2021 22:15
Czas przygotowywania
31-12-2021 18:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 530g (W ~320)
Woda: 291g
Drożdże:1.39g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 530g (W ~320)
Woda: 291g
Drożdże:1.39g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
530g
Mąka
291g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
1.39g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/frsvauwksy/