Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 314g (W ~380)
Woda: 188g
Drożdże:0.24g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 314g (W ~380)
Woda: 188g
Drożdże:0.24g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
314g
Mąka
188g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.24g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fqelhhcars/