Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-04-2022 04:00
Czas przygotowywania
19-04-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~300)
Woda: 368g
Drożdże:0.44g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~300)
Woda: 368g
Drożdże:0.44g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
0.44g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Hm?
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fq6mft2b4p/