Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
01-06-2023 10:00
Czas przygotowywania
01-06-2023 21:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
11h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:59%
Całkowity czas11
Czas w TO:5
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 170g (W ~270)
Woda: 100g
Drożdże:0.50g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:59%
Całkowity czas11
Czas w TO:5
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 170g (W ~270)
Woda: 100g
Drożdże:0.50g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
170g
Mąka
100g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fpzfmrceua/